SON DAKİKA


CHP Çeşme Kadın Kolları Başkan Adayı Derya Atalan Çeşmeli kadınlarla buluştu
Tarih: 30-05-2024 09:56:30 Güncelleme: 30-05-2024 09:56:30 + -


9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Çeşme İlçe Kadın Kolları olağan genel kurulu öncesinde başkan adaylarının çalışmaları da yoğunlaştı. Başkan adaylarından Derya Atalan, çok sayıda Çeşmeli kadınla bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 30-05-2024 09:56

CHP Çeşme Kadın Kolları Başkan Adayı Derya Atalan Çeşmeli kadınlarla buluştu

Geçtiğimiz hafta CHP Çeşme İlçe Örgütü'nde İlçe Kadın Kolları Başkan adaylığını açıklayan Derya Atalan, çok sayıda Çeşmeli kadınla bir araya getirerek tanıtım toplantısı düzenledi. 

 

Atalan, Çeşme sahilindeki Casa De Costa'da gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında bir konuşma yaparak, Bugün burada bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. 'Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir' diyen önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerine bağlı olarak yürümek ve onlara sahip çıkmak için sizleri bu yolda benimle omuz omuza yürümeye davet ediyorum. Bu yolda, tüm kadınlarımızla el ele, kol kola olacağız. Sadece iyi günde değil, kötü günlerde de birlik, beraberlik içinde olacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun dediği gibi bizim de 'Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var.' Bizler, adalete susamış, demokrasiye inancı tam Cumhuriyet kadınlarıyız. Kimse bizi yolumuzdan döndüremez. 'Tam yol ileri' diyerek iktidara gelinceye kadar çok çalışacağız. Biz kazanacağız" dedi. 

 

CHP İlçe Kadın Kolları Başkan adayı Derya Atalan'ın 9 Haziran'daki olağan genel kurul toplantısında seçime katılacağı yönetim kurulu listesi de belli oldu. Atalan'ın yönetim kurulu listesinde; Hayriye Aktaş, Aşkın Demircan, Şerife Kurter, Leyla Elçik, Narin Nişlioğlu, Burçin Dirik Yücel, Seda Atasoy, Nurcan Elibüyük, Şeyda Akandere ve Nilgün Tuncelli asil üye olarak, Güler Aktaş, Zeynep Karaoğlu, Nejla Göç, Melek Çevik, Emel Kaya, Filiz Bademci, Selen Karadeniz, Pervin Serin, Nurşen Atasoy ve Serap Özcan da yedek üye olarak yer aldı. 

 




Bu haber 289 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI