SON DAKİKA


Çeşme Kültür ve Sanat Derneği'nde Arda Gönül güven tazeledi
Tarih: 26-02-2024 09:38:07 Güncelleme: 26-02-2024 09:38:07 + -


Çeşme Kültür ve Sanat Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Çarşaf listeyle ve kapalı oy, açık sayımla gerçekleştirilen seçimde derneğin uzun yıllardır başkanlığını yapan Arda Gönül yeniden seçilerek güven tazeledi.

facebook-paylas
Tarih: 26-02-2024 09:38

Çeşme Kültür ve Sanat Derneği'nde Arda Gönül güven tazeledi

1998 yılında kurulan ve dernek bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu'nun yaz ve kış konserleri ile Çeşme'de ses getiren Çeşme Kültür ve Sanat Derneği'nin Olağan Genel Kurul toplantısı, 25 Şubat Pazar günü, Ilıca Mahallesi'ndeki Çeşme Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Olağan Genel Kurul toplantısında, divan başkanlığı'na Enver Dündar seçilirken, divan üyeliklerine de Namık Kemal Demiroğlu ve Duygu Yalçın seçildi.

 

Faaliyet raporunun Arda Gönül, denetim raporunun Figen Atasoy ve gelir gider raporunun da Canan Taştekin tarafından okunmasının ardından yapılan oylama ile dernek yönetimi ibra edildi. 

 

Çarşaf liste ve gizli oy açık sayımla gerçekleştirilen seçimlerde ise yönetim kurulu asil üyeliklerine; Arda Gönül, Tuğba Buldan, Canan Taşdemir, Pınar Kaplan ve Ramazan Saatlı seçilirken, yedek üyeliklere de Asuman Er, Hülya Aktaş, Namık Kemal Demiroğlu, Duygu Yalçın ve Hülya Keskin seçildi. 

 

Denetim Kurulu asil üyeliklerine de; Cennet Tosun, Serap Yıldırım ve Nejat Çallı seçilirken, Meliha Tütüncüoğlu, Sevim Gezer Dündar ve Neslihan Şengül yedek üyeliklere seçildi.

 




Bu haber 370 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI