SON DAKİKA


Kavasoğullar'dan Oran'a teşekkür, Lal Denizli'ye tam destek
Tarih: 22-02-2024 10:52:17 Güncelleme: 22-02-2024 10:52:17 + -


CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'a, 5 yıllık Belediye Başkanlığı dönemindeki hizmetleri ve gerçekleştirdiği önemli projeleri nedeniyle teşekkür etti. Kavasoğullar, Başkan Oran'ın başka partilerden ya da bağımsız aday olacağı iddialarına verdiği yanıtla da Çeşme sevgisini ve CHP'ye olan bağlılığını bir kez daha gösterdiğini belirtti. CHP İlçe Başkanı Kavasoğullar, aday listelerinin kesinleştiğini, artık parti olarak hedeflerinin Belediye Başkan Adayı Lal Denizli'nin açık farkla seçimi kazanması ve belediye meclisinde de büyük bir üstünlük sağlanması olduğunu vurguladı.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2024 10:52

Kavasoğullar'dan Oran'a teşekkür, Lal Denizli'ye tam destek

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın, görev başına geldiğinden beri herkesi kucakladığını ve seçim döneminde söz verdiği büyük projeleri Çeşme'ye kazandırdığını belirten CHP İlçe Başkanı Kavasoğullar, "Belediye Başkanımız Ekrem Oran ve meclis üyelerimiz, pandemi döneminde ve büyük depremde sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini gösterirken, 5 yıllık dönemde, Çeşme'nin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına yön verecek büyük projeleri de hayata geçirdiler. Büyük bir özveriyle çalışan, 'Çeşme ailem' diyerek, 'Sen, ben yok! Biz varız!' anlayışı ile herkesi kucaklayan, yeryüzündeki cennet Çeşme'nin daha da güzelleşmesi için hizmet eden Belediye Başkanımız Ekrem Oran'a ve belediye meclis üyelerimize partim adına teşekkür ediyorum" dedi. 
 
CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, aday listelerinin kesinleştiğini belirterek, "Artık hedefimiz, Çeşme'de CHP'nin iktidarını sürdürmek. Belediye Başkan adayımız Lal Denizli'nin açık farkla seçimi kazanması ve Belediye Başkanımız Ekrem Oran'dan bayrağı devralması, belediye meclisinde de büyük bir üstünlük elde etmek için gece gündüz çalışacağız. İlçe yönetimimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla, Belediye Başkan adayımız Lal Denizli'nin ve Belediye Meclis adaylarımızın her zaman yanında olacak, el ele, kol kola, omuz omuza vererek Çeşme'de CHP'nin iktidarını sürdüreceğiz" diye konuştu. 



Bu haber 425 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI