seks hikayesi seks hikayesi escort beylikdüzü beylikdüzü escort esenyurt escort avcılar escort esenyurt escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü travesti beylikdüzü escort şirinevler escort beylikdüzü escort
SON DAKİKA


Çeşmeli terzinin torunundan Akıl ve Zeka Oyunları'nda büyük başarı
Tarih: 28-05-2024 09:06:26 Güncelleme: 28-05-2024 09:06:26 + -


Çeşmeli terzi Mümin Özen'in torunu Arif Ege Okudan, Rize'de gerçekleştirilen 6. Akıl ve Zeka Oyunları'nda, "Küre Oyunu" kategorisinde Türkiye Birincisi oldu.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2024 09:06

Çeşmeli terzinin torunundan Akıl ve Zeka Oyunları'nda büyük başarı

Türkiye’nin 80 ilinden gelen 800 öğrencinin yarıştığı, ‘6. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Türkiye Finali, 24-26 Mayıs tarihlerinde Rize'de gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan sporcular, 7 turdan oluşan “Q-Bitz, Equilibrio, Pentago, Küre ve Mangala Reversi, Kulami,” oyun müsabakalarında karşı karşıya geldiler. 
 
Öğretmen olan annesi Fatma Okudan ve babası Şakir Okudan'ın büyük oğlu olan, Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan, Serik Aspendos Bahçeşehir Koleji 7. sınıf öğrencisi Arif Ege Okudan, Antalya'daki 6. Akıl ve Zeka Oyunları Küre Oyunu kategorisinde dereceye girerek, Antalya'yı temsilen, Rize'de gerçekleşen finallere katılma hakkı elde etmişti. 
 
Rize'deki finallerde de 6. Akıl ve Zeka Oyunları'ndfa büyük başarı gösteren Arif Ege Okudan, Küre Oyunları kategorisinde büyük başarı göstererek Türkiye Şampiyonu oldu. 
 
 
 
 
 



Bu haber 2258 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI