|
Tweet |
İzmir Fashion Week ‘de Yiğit Eryendi fırtınası
Hyatt Regency İzmir İstinyePark’da Rönesans Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Akif Örük tarafından, bu yıl 10.su düzenlenen İzmir Fashion Week’de tasarımcı Yiğit Eryendi fırtına esti

İzmir Ticaret Odası, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği, destekleriyle ana sponsoru Salute Group, araç sponsoru Otofora saç makyaj sponsoru Altier Academi olan Rönesans Ajans’ın düzenlediği İzmir Fashion Week’in ilk gününe Hyatt Regency İzmir İstinyePark ev sahipliği yaptı.
13 farklı marka ve tasarımcının yeni koleksiyonunun tanıtımını yapacağı etkinliğin ilk gününde Melissa Yılmaz, Nur Karaata ve Yiğit Eryendi'nin tasarımlarını aralarında Buse İskenderoğlu ve Ebru Öztürk'ün de olduğu ünlü modeller tanıttı.
On yıldan beri İzmir Fashion Week’e katıldığını belirten Yiğit Eryendi “ Yiğit Eryendi markasının bir alt markası olan YE4YOU By Yiğit Eryendi ile defileye katıldım, hazır giyim kadın ve erkek tasarımlarımı 10. Kez İzmir Fashion Week te sergiledim, 50 parçadan oluşan tasarımlarımın 20 parçası erkek 30 parçası kadın koleksiyonundan oluştu” diye konuştu