Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Lal Denizli, Alaçatı Büyük Sanayi Sitesi'nde Esnaflarla Buluştu

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Alaçatı Büyük Sanayi Sitesi'nde esnaflarla bir araya gelerek, işletmelerin taleplerini ve beklentilerini yerinde dinledi. Ziyaret kapsamında esnaflarla birebir görüşen Denizli, Çeşme Belediyesi olarak çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-02-2025 10:32:52

Başkan Lal Denizli, Alaçatı Büyük Sanayi Sitesi'nde Esnaflarla Buluştu

Ziyarete, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlari Odası Başkanı Osman Köfüncü ve Çeşme Çözüm ekibi de eşlik etti. Sanayi sitesindeki işletmeleri tek tek ziyaret eden heyet, esnaflarla sohbet ederek, ekonomik koşullar, altyapı ve bürokratik süreçler gibi konular üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Denizli, esnafların dile getirdiği sorunlara çözüm üretmek için çalışacaklarını belirterek, "Ustalarımızın emekleriyle hayat bulan işletmelerin ihtiyaçlarını yerinde dinledik, çözüm odaklı değerlendirmelerde bulunduk. Esnafımızın yanında olmaya ve ortak akılla ilerlemeye devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Esnaf Odası Başkanı Köfüncü'den Destek Mesajı

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlari Odası Başkanı Osman Köfüncü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızın ve ekibinin sanayi sitemizi ziyaret ederek bizlerle doğrudan iletişim kurması çok değerli. Esnafımızın sorunlarını ve önerilerini birinci ağızdan dinlemeleri, çözüm sürecine katkı sağlayacaktır" dedi.

Başkan Lal Denizli'nin bu ziyareti, Çeşme Belediyesi'nin yerel esnafa verdiği önemi ve işletmelerin sorunlarına duyarlı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.dsfffffsf

 

  Bu haber 1007 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI