![]() |
Tweet |
Önemli karşılaşmayı Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Belediye Başkan Yardımcıları Banu Ayhan, Emre Can Durmaz ve Onur Gülin, Voleybol İzmir İl Temsilcisi Fikret Fidan, Çeşme Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nuri Büyükateş, Çeşme Belediyespor Voleybol Sorumlusu Mehmet Bahçevan ve çok sayıda vatandaş izledi.
Ocak ayında Voleybol İzmir İl Temsilciliği görevine getirilen Fikret Fidan, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, Çeşme Spor Salonu’nda ilk kez resmi lig maçının oynandığını belirterek, "Takımlar artık farklı illere ve ilçelere gidip gelmekte bir sakınca görmüyor. Tüm takımlara eşit mesafede yaklaşarak, talep ve imkanlar doğrultusunda deplasman maçlarını organize edebiliriz. Bu maçın Çeşme’de oynanması konusunda her iki takım da olumlu yaklaştı. Bundan sonra da İzmir’den katılımlarla bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Mart ayında Çeşme’de okullar arası maçlarımız başlayacak ve İzmir’den hakemler bu organizasyona dahil olacak. Mayıs ayında da voleybol oyunlarımız var. Yine Çeşme’den ve farklı şehirlerden gelen takımlarla keyifli bir etkinlik gerçekleştireceğiz" dedi.
Çeşme Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Sorumlusu Mehmet Bahçevan ise Çeşme’de lig maçının gerçekleşmesi için uzun süredir mücadele verdiklerini vurgulayarak, "Bu süreçte bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Hocalarımız ve çevremizle büyük bir çaba sarf ettik. Bu organizasyon, voleybolun gelişimi için önemli bir adım oldu" diye konuştu.
Karşılaşmada Mavişehir İhtisas, ilk seti 25-13, ikinci seti ise 25-20 kazanarak Çeşme Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı’nı mağlup etti.
Maçın ardından Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Belediyespor’un soyunma odasına giderek sporculara moral verdi.