SON DAKİKA


Swissôtel Büyük Efes, Izmir’de unutulmaz gece
Tarih: 25-02-2024 09:53:46 Güncelleme: 25-02-2024 09:53:46 + -


Swissôtel Büyük Efes, Izmir çalışanlarına 23 Şubat Cuma akşamı Grand Efes Balo Salonu’nda çok keyifli bir personel balosu hazırladı. Cumhuriyetin 100. Yılının coşkuyla kutlandığı bu özel gece, baloya katılan otel çalışanları için unutulmaz bir deneyim oldu. Hem tempolu geçen bir yılın yorgunluğunu atan hem de Cumhuriyet coşkusunu paylaşan çalışanlar, gecenin geç vakitlerine kadar doyasıya eğlendiler.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2024 09:53

Swissôtel Büyük Efes, Izmir’de unutulmaz gece

Swissôtel Büyük Efes, Izmir’de unutulmaz gece

 

Swissôtel Büyük Efes, Izmir çalışanlarına 23 Şubat Cuma akşamı Grand Efes Balo Salonu’nda çok keyifli bir personel balosu hazırladı.

 

 

Cumhuriyetin 100. Yılının coşkuyla kutlandığı bu özel gece, baloya katılan otel çalışanları için unutulmaz bir deneyim oldu. Hem tempolu geçen bir yılın yorgunluğunu atan hem de Cumhuriyet coşkusunu paylaşan çalışanlar, gecenin geç vakitlerine kadar doyasıya eğlendiler.

 

 

 

 

 

 

Akşam 19.00’da başlayan gece, otelin departman müdürlerinin sergilediği coşkulu koro performansı ve Aegean Band’in sunduğu geniş müzik yelpazeli sahnesi ile renklendi. Ayrıca yapılan sürpriz çekilişle çalışanlar, birbirinden güzel hediyeler de kazandı. Heyecan ve coşkunun hiç dinmediği gece, çalışanların motivasyonunu arttırdığı gibi ekibin takım ruhunu da güçlendirmiş oldu.

 

 

 

Swissôtel Hakkında:

Dünyanın en tanınmış İsviçre markalarından biri olan Swissôtel Hotels & Resorts, kökleri İsviçre konukseverliği geleneğinden gelen, Alp enerjisinin tazeliği ve canlılığıyla aşılanmış çağdaş oteller sunmaktadır. Akıllı tasarımı, kaliteli işçiliği ve sürdürülebilirliğe yönelik dikkatli yaklaşımıyla Swissôtel, misafirlerine dünyayı keşfetme, hayatın gerçek ödüllerini keşfetme ve 'iyi yaşama' fırsatlarını kucaklama konusunda gönül rahatlığı sağlıyor. 1980 yılında kurulan Swissôtel markası bugün, İstanbul'daki Swissôtel The Bosphorus yanı sıra Singapur'daki Swissôtel The Stamford, Swissôtel Chicago ve Swissôtel Jakarta Pik Avenue gibi amiral gemisi tesisleri de dahil olmak üzere dünya çapında 30'dan fazla otele sahiptir. Swissôtel, 110'dan fazla ülkede 5.400'den fazla tesise sahip dünya lideri bir konaklama grubu olan Accor'un bir parçasıdır ve çok çeşitli ödüllere, hizmetlere ve deneyimlere erişim sağlayan bir yaşam tarzı sadakat programı olan ALL- Accor Live Limitless'a katılan bir markadır.




Bu haber 173 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI